Elhandel för företag

Vi tar ställning för miljön och har sedan 2007 levererat uteslutande 100 % förnybar el.

Elen vi levererar kommer alltid från 100 % förnybara energikällor, såsom sol, vind, vatten och biobränsle. Som elhandelskund hos oss är ni därför helt koldioxidneutral i er användning av el. Ni bidrar aktivt till ett bättre klimat och en hållbar framtid.

Vi samarbetar med flera större och mindre aktörer som precis som vi värdesätter hållbara affärsidéer, både för oss själva och för våra kunder. I dessa samarbeten hittar vi synergieffekter som skapar mervärden för alla parter.

Vår styrka sitter i en stark produkt och närheten till våra kunder. Vi skräddarsyr paketlösningar där vi förutom el även kan leverera till exempel bredband och fjärrvärme.

Kontakta oss

Skicka ett mejl med dina kontaktuppgifter, namn, telefonnummer, e-post och företag till info@soderhamnnara.se så hör vi av oss så snart vi kan.

Avtalsvillkor

På sidan Dokument hittar du våra avtalsvillkor för näringsidlkare.

Behöver du hjälp?

Kundservice är alltid nära! 

Du är alltid välkommen att besöka oss, ringa, skriva eller skicka e-post via vårt kontaktformulär eller direkt till vår e-postadress. Om du är kund till oss, skriv gärna ditt kundnummer som finns på din faktura.

 

           0270-766 10

           info@soderhamnnara.se

Till toppen