Våra produkter

Söderhamn Nära har två varianter av uppkoppling och vilken du kan välja beror på var du bor.
Oavsett om du väljer bredband via Kabel-TV eller fiber-LAN krävs att din lägenhet eller fastighet är uppkopplat till Söderhamn Näras stadsnät.

Bredband via kabel-TV

Uppkoppling via kabel-TV-modem som utnyttjar kabel-TV-nätet till internetkommunikation.
Du kan välja mellan hastigheterna 8 MB och 30 Mb.

Bredband via LAN

LAN är bredband som levereras via optofiber och vidare ut till dig via ett fastighetsnät och ett datauttag. Väljer du att ansluta dig till LAN får du den snabbaste uppkopplingen som går att få och du kommer att vara väl rustad för att ta emot framtidens Internettjänster.

För att kunna välja vår LAN lösning måste din fastighet ha ett fastighetsnät och vara ansluten till stadsnätet. Du behöver inget modem för att koppla upp dig. Anslutning görs direkt med en nätverkskabel i datauttaget.

Välj rätt hastighet

10/10 Mbps. För dig som vill ha en trygg anslutning att utföra dina viktigaste ärenden med. Skicka e-post, surfa och strömma musik.

100/10 Mbps. För dig som vill strömma film i HD, spela online och ladda ner tunga filer, gärna samtidigt och på flera datorer.

100/100 Mbps. För dig som vill ha snabb uppkoppling åt båda hållen och kunna skicka och ta emot filer med samma snabba hastighet.

Mer information om fiber kan du läsa under fliken Anslut dig till fibernätet.

Till toppen