Våra produkter

Söderhamn Nära har två varianter av uppkoppling och vilken du kan välja beror på var du bor.
Oavsett om du väljer bredband via Kabel-TV eller fiber-LAN krävs att din lägenhet eller fastighet är uppkopplat till Söderhamn Näras stadsnät.

Bredband via kabel-TV

Uppkoppling via kabel-TV-modem som utnyttjar kabel-TV-nätet till internetkommunikation.
Du kan välja mellan hastigheterna 8 MB och 30 Mb.

Bredband via LAN

LAN är bredband som levereras via optofiber och vidare ut till dig via ett fastighetsnät och ett datauttag. Väljer du att ansluta dig till LAN får du den snabbaste uppkopplingen som går att få och du kommer att vara väl rustad för att ta emot framtidens Internettjänster.

För att kunna välja vår LAN-lösning måste din fastighet ha ett fastighetsnät och vara ansluten till stadsnätet. Du behöver inget modem för att koppla upp dig. Anslutning görs direkt med en nätverkskabel i datauttaget.

Välj rätt hastighet

10 Mbit/s Fixa ärenden på internet och streama film och TV.
Lämpligt antal enheter i hemmet: 1

100 Mbit/s För hushållet där alla ska kunna jobba hemifrån, surfa, streama film och spela på flera TV-apparater, datorer och surfplattor samtidigt.
Lämpligt antal enheter i hemmet: 1–5

250 Mbit/s Ladda upp och ladda ner stora filer samtidigt som du streamar film i HD-kvalitet på flera enheter.
Lämpligt antal enheter i hemmet: 1–10

500 Mbit/s Ladda snabbt upp och ner riktigt stora filer. Sitt uppkopplad på sociala nätverk i mobilen, spela online-spel på datorn och streama film i bakgrunden på din TV samtidigt utan problem.
Lämpligt antal enheter i hemmet: 1-många

750 Mbit/s Vårt senaste och snabbaste alternativ. Lämpligt för dig som gör det mesta på nätet och som ställer extremt höga krav på tillgänglighet, hastighet och stabilitet.
Lämpligt antal enheter i hemmet: Obegränsat.

Till toppen