Ellis vann en iPad Mini

I samband med School´s Out var Söderhamn Nära Elhandel på plats för att fira med alla barn och ungdomar. För att bidra till festen och för att tacka alla söderhamnare som handlar sin el från Söderhamn Nära Elhandel anordnade vi en teckningstävling för alla barn och ungdomar. Under de fyra timmar som vi hade öppet i vårt tält strömmade barn i alla åldrar in för att rita en teckning på temat el. Alla som ritade en teckning fick automatiskt vara med i utlottningen av en iPad Mini.

Och vilket gensvar vi fick! Det var aldrig tomt i tältet, några barn var inne ett par minuter samtidigt som andra var hos oss uppemot en timme, med föräldrar tålmodigt väntandes på att deras alster skulle bli färdiga. Närmare 100 teckningar hängdes upp i tältet innan kvällen var över och bland alla teckningarna drog vi en vinnare och det var Ellis Österberg, åtta år från Söderala. Han vann med sin teckning ”Haggi Waggy”.

Grattis, grattis säger vi till dig!

Och tack alla ni andra som besökte Söderhamn Näras tält! Hoppas vi ses igen nästa år, för då blir det säkert en ny spännande tävling med ett fint pris i potten!

Så här glad blir man när man vinner en iPad Mini.

Den vinnande teckningen.

Trångt - men trivsamt - i Näratältet.

Kundservice

Öppettider
Måndag-fredag 08.00-16.00
Lunchstängt 12.00-13.00

Besök oss gärna på
Stabbläggaregatan 11
826 37 Söderhamn

Till toppen